PONDELOK 22. 4. 2024
Polievka: tekvicová krémová
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: špenátové s hráškom, pečenými zemiakmi a kápiou
Šalát: uhorkový s jogurtom
Chuťovka: cviklová kofta
Čatný: slivkové
STREDA 24. 4. 2024
Polievka: fazuľová krémová
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: cuketové s baklažánom a brokolicou
Šalát: cviklový s jogurtom
Chuťovka: kačorí
Čatný: ovocné
PIATOK 26. 4. 2024
Polievka: minestrone s kukuričnými cestovinami
Ryža: karí jazmínová
Sabdží: cícerové s rajčinami a kapustou
Šalát: mrkvový s kukuricou
Chuťovka: pakora
Čatný: jablkové
Dezert:
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). Do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.