PONDELOK 6. 5. 2024
Polievka: šošovicová so zeleninou
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: karfiolové s baklažánom a cuketou
Šalát: mladá kapusta s kukuricou
Chuťovka: mrkvová kofta so slnečnicovými semienkami
Čatný: ovocné
STREDA 8. 5. 2024
Pre záujemcov o menu varíme
Polievka:
Ryža:
Sabdží:
Šalát:
Chuťovka:
Čatný:
PIATOK 10. 5. 2024
Polievka: tekvicová krémová
Ryža: rajčinové rizoto
Sabdží: brokolicové s pečenými zemiakmi
Šalát: mrkvový s jablkami
Chuťovka: cviklová kofta
Čatný: ovocné
Dezert:
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). Do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.